Produse comandate
- nu ati adaugate produse

0 RON Total:

Tabla acoperis - Detalii privind monatajul invelitoriilor din tabla tip tigla

Montaj tabla acoperisuri

Montaj tabla

Haldo Design va poate asigura montajul pentru produsele achizitionate la preturi competitive la cele mai intalte standarde de calitate. Pentru oferta de pret personalizata va rugam sa ne contactati!

Pregatirea necesara montajului

Lucrul la inaltime implica riscuri, de aceea montatorii vor avea cunostinte necesare de protectie a muncii si vor fi dotati cu echipamente de protectie impotriva caderii, corzi fixe, casti si manusi. Ridicarea pe acoperis a panourilor de tigla metalica se va face cu ajutorul unor corzi rezistente. Panourile vor fi legate longitudinal pe cuta de mijloc, o persoana va trage panoul pe acoperis, iar alte doua persoane aflate pe schela vor sustine lateral panoul ridicat. Daca in santier exista macara, tigla metalica poate fi ridicata si dispusa pe elementele de rezistenta ale acoperisului in cazul in care acoperisul poate prelua incarcarea suplimentara. Se vor lua masuri de asigurare impotriva alunecarii.

Dotarea tehnica necesara

Pentru a realiza montaje de calitate, pe langa uneltele uzuale in constructii veti avea nevoie si de scule special de tinichigerie. Trusa de montaj trebuie sa includa urmatoarele: foarfeca taieri drepte "Pelica", foarfeci stanga-dreapta, snur aliniere jgheaburi, trasator tinichigiu, ciocan pana PE, prisma faltuit PE, cleste de falt 60mm, patent rotund, nibbler, masina de insurubat cu turatie variabila, cap magnetic special pentru suruburile autoforante, capete surubelnita.

Vezi galeria