Produse comandate
- nu ati adaugate produse

0 RON Total:

Fereastra de mansardadin PVC Rooflite Duro 78x118 cm

Fereastra de mansarda PVC Rooflite 78x118 cm Adauga usi in lista Pretul: 1240.00 RON/buc

Prezentarea ferestrelor de mansarda aerisite

Colectia de ferestre de mansarda din PVC cuprinde o gama de ferestre de mansarda cu articulare mediana, cu un maner elegant care asigura ventilarea pasiva in doua pozitii de blocare. Ferestrele de mansarda din PVC pot fi instalate pe un acoperis cu o panta cuprinsa intre 15 si 90 grade.

Aluminiul ramforsat cu profil de PVC garanteaza rezistenta si durabilitate impotriva umiditatii , fara a fi nevoie de intretinere.

Profilele de PVC sunt deasemeni izolate pentru a preveni condensul si pentru a garanta o buna performanta termica a ferestrei. Designul exclusiv RoofLITE permite pana la 10% mai mult lumina zilei in camera dumneavoastra decat alte ferestre de mansarda.

Fereastra Rooflite DURO are un profil mai jos pe acoperis care nu numai ca imbunatateste izolarea termica dar si arata mai bine din exterior.

Izolatie termica

 • Ferestrele de mansarda au geam dublu de 24 mm ( umplut cu argon ) pentru a garanta o buna izolatie termica si emisivitate redusa, care diminueaza pierderile de caldura din timpul iernii si limiteaza supraincalzirea din timpul verii.Valoarea U a geamului standard 500 este 1,1W/m2K

Siguranta

 • Si sticla de geam interioara si cea exterioara sunt fabricate din sticla float .Sticla exterioara poate fi intarita ca la modelele 700 si 800 .Deasemeni , modelul 800 are sticla interioara laminata si securizata.

Maner

 • Toate ferestrele noastre au maner turnat din zinc
 • Manerele au trei poziti,una este perfect inchis si alte doua pozitii care asigura ventilarea pasiva atunci cand este nevoie.

Produs de calitate

 • Ferestrele noaste sunt fabricate in Europa intr-o fabrica certificata ISO 9001 ISO 140001 si OHSAS 18001 , aici se folosesc cele mai bune tehnologii pentru ca standardele industriale , de mediu si de munca sa fie respectate
 • Performantele energetice, etanseitatea la apa sunt testate de IFT Rosenheim GmbH companie de testare independenta

Respectarea mediului

 • Certificarile lemnului - Protectia mediului inconjurator este una dintre principalele responsabilitati ale Grupului. Este foarte important pentru noi sa folosim lemnul din paduri reciclabile Certificarea lemnului este furnizata de organizatia independenta terta parte, si putem dovezi, prin urmare, cu incredere ca lemnul nostru intotdeauna este derivat din paduri durabile.
 • Rooflite detine certificatul PEFC (Programul pentru aprobarea certificarii lemnului folosit. Acesta asigura transparenta fluxului de lemn din padure catre produs finit ,si prin urmare, ofera clientilor nostri o trasabilitate completa a lemnului de la leagan pana in mormant.

Design

 • Designul unic permite pana la 10% mai multa lumina in camera decat alte ferestre de mansarda.
 • Colectia Rooflite are un profil mai ingust, mai aproape de profilul acoperisului, aceasta nu numai imbunatateste izolatia termica dar si arata mai bine !

Instalarea

 • Ferestrele Rooflite sunt foarte usor de instalat.
 • Principiul de instalare este o metodologie testata , bine cunoscuta pentru instalatori de multi ani. Pentru clientii DIY un ghid de instalare usor de urmat pas cu pas este inclus cu fiecare produs.
Vezi galeria